FÅ ET UFORPLIGTENDE TIILBUD

brug os til at flytte for dig privat

Få professionelle fagfolk til at flytte dine private ting. Vi har forsikringer og det rette maskineri til at sørge for en glat og effektiv flytning. Du kan derfor med god ro i maven booke din flytning hos os og planlægge din tid efter dit behov frem for selv at skulle stå for flytningen.

<p>


</p>

Hvad koster en privatflytning? 

Hos Leo´s Flytteservice har vi altid fokus på kvalitet og service, hvor vi dog stadig altid forsøger at tilbyde vores kunder en billig flytning. Vores pris vedrørende en privatflytning er aldrig fast, men derimod til at afhænge af forskellige faktorer i forbindelse med flytningen såsom:

 • Vil du gøre brug af vores ned- og udpakning service? Har du og din familie behov for at vores flytteteam kommer og pakker jeres ejendele ned og ud.
 • Hvor langt skal der flyttes. Vores flyttefolk arbejder hovedsageligt i Aalborg og omegn, men der kan forekomme flytninger, som kræver at vi transporterer flyttegodset længere, hvilket selvfølgelig hæver omkostningerne.
 • Antal flyttefolk til flytningen. Prisen kan ligeledes afhænge af hvor mange flyttemænd der skal bruges for at løse opgaven.

Som det kan ses ud fra de ovennævnte faktorer, afhænger vores flyttetilbud derfor kraftigt af den individuelle flyttesituation. Hos Leo´s Flytteservice fører vi derfor altid en god dialog med vores kunder, så vi kommer med det bedst mulige tilbud. Hvis du snart skal flytte til din nye bolig og kunne bruge en hjælpende hånd, så kan du kontakte os over telefonen på nummeret: 40 83 11 45 eller udfyld vores formular – så modtager du et uforpligtende tilbud på en billig flytning i Aalborg inden for 24 timer!  

Afhængig af hjælp fra venner og bekendte?

Bliver dine flytninger altid en træls omgang slæb, som typisk ender i en stress og trætte venner? Du kender måske til den velkendte situation, hvor man befinder sig midt i et kæmpe flyttekaos, hvor store mængder personlige ejendele skal pakkes ordentligt ned og transporteres hurtigt videre til ens nye bolig.

Denne proces kræver ofte hjælp fra både venner og familie, hvilket gør dig afhængig af hjælp fra andre, hvilket naturligvis kan ende med at blive en utrolig lang og besværlig flytning. Men det store spørgsmål er selvfølgelig: “hvordan undgår man dette flyttekaos”? Det lyder til at du har brug for en hjælpende hånd fra et flytteselskab til din flytning. Med et professionelt flytteselskab modtager du kvalificeret hjælp til ned- og udpakning og transport, så du har en mulighed for at få en afslappende flytning!

Hvis du gerne vil opleve professionel hjælp med fantastisk service til din næste flytning, hvor der udelukkende er fokus på dine behov, så er vores anbefaling at du tilbudsformular på hjemmesiden. Dernæst ser vi på din specifikke flyttesituation, hvortil vi får lavet et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dit behov. Med et tilbud fra Leo´s Flytteservice, kan vi garantere at du og din familie undgår unødvendigt kaos og stress under jeres næste flytning, hvor du ikke længere er afhængig af tjenester fra venner og bekendte. 

Aalborgensisk virksomhed – Erfaring med flytning i byen

For utrolig mange danskere, er der intet bedre ned at bo i storbyen, hvor der er liv og kulturelle oplevelser i lange baner. Især i Aalborg med den seneste udvikling på boligfronten, er der kommet virkelig mange nye muligheder for spændende boliger i midtbyen og omegnen. Har du gået og overvejet disse nye muligheder inden for boligmarkedet i Aalborg, men bliver holdt tilbage for frygten af at flytte dine ejendele rundt i storbyen?

Hvis dette er tilfældet, så burde du med sikkerhed overveje at snakke med et flyttefirma. Hvis du elsker livet i storbyen, så kan du roligt give os et kald. Leo´s Flytteservice har hjulpet både Aalborgensere og udefrakommende med at falde på plads i deres lejligheder og huse siden 1983. Her sætter vi stor fokus på at vores kunder oplever en god service, så de får den bedst mulige start i deres nye bolig.

Idet Leo´s Flytteservice har været operativ siden 1983 og har hjulpet utallige mennesker på plads i det nordjyske, og vi kender derfor også til goderne ved at bo i en storby som Aalborg. Her kan du gå en tur gennem de livlige og historiske gader, hvor man kan nyde lokal mad fra et af de mange forskellige spisesteder. Trods alle fordelende ved at bo i Aalborg, er vi desværre også bekendt med udfordringerne ved at flytte til storbyer. Med Aalborg værende en større by med mange ældre lejligheder, kan der forekomme mange udfordring under en flytning.

De fleste kender til problemer med at transporteret alt flyttegods gennem tæt trafik, hvorefter indflytningen ofte kræver at man bærer mange tunge flyttekasser op og ned gennem smalle opgange. Smalle opgange og mange trapper kan være virkelig tidskrævende og øger risikoen for personskader, hvis flytningen ikke bliver gjort korrekt. Det er her hvor vores ekspertise og professionelle flytteteam fra Leo’s Flytteservice kommer ind i billeder. Med et professionelt flyttefirma undgår i alle udfordringerne relateret til flytningen, så I ikke skal tænke på transport gennem trafikeret gader eller at få båret tunge kasser op gennem smalle opgange. 

Hurtig og sikker flytning med flyttelift

Leo´s Flytteservice er et seriøst flytteselskab, og vi har derfor valgt, at investere maskineri og værktøjer, som kan hjælpe os til at tilbyde Aalborgs bedste service. Vi har herunder fået tilføjet en 30 meter flyttelift til vores service, som giver os muligheden for at foretage hurtige og effektive flytninger i lejligheder. Idet vores investering i en lift har gjort selve flytteprocessen af tungt flyttegods væsentlig nemmere og mere effektiv, kan vi tilbyde en billig flytning af møbler i Aalborg og omegn. Står du i en situation, hvor du skal flytte i en lejlighed på 8 etage uden elevator, men ved ikke hvordan du skal få alle dine ting derop? Det skal du slet ikke tænke på længere. Med vores nye flyttelift har vi nu adgang til lejligheder med beliggenhed på op til 10 etage, og vi kan derfor yde flytte service til næste alle lejligheder i Aalborg.

Hvorfor er en flyttelift så nødvendig? Førhen blev alt flyttegods håndbåret gennem smalle opgange med stejle trapper, hvilket giver selv de bedste flyttefolk flere problemer. Den gamle fremgangsmetode, udover at være utrolig fysisk hårdt for flyttefolk samt tidskrævende, medførte det også en større risiko for skader på flyttegodset. Med vores lift har vi dog nu mulighed for at overkomme alle disse udfordringer, eftersom liften tilbyder en kæmpe hjælp ved flytning ind og ud af lejligheder uden elevator i opgangen. Her kan vores flyttelift transportere jeres store ejendele såsom møbler, elektronik og hårde hvidevare gennem vinduer eller altaner. Dette flytteværktøj bliver typisk meget brugbart ved flytninger i Aalborg, da vi har erfaret at større flyttegods såsom reoler, dobbeltseng eller andre lignende genstande, normalt ikke kan komme igennem opgange eller dørkarme.

For at kunne tilbyde god og ansvarlig service har alt personale hos Leo´s Flytteservice har modtaget uddannelse i hvordan man skal håndtere denne form for flyttelift. Vores flytteteam har ligeledes gennemført alle relevante kurser, så jeres flyttegods kan blive transporteret på ansvarligvis.  

Leo’s flytteservice er med jer hele vejen

Vi er interesseret i alle typer flytninger, og vi kan med sikkerhed sige, at vi kan tilbyde en fantastisk service, så du kommer bedst muligt på plads i din nye bolig. Bor du med familien i et villakvarter eller i lejlighed på 8 etage? Dette er intet problem for vores professionelle flyttefolk, som har rigeligt med redskaber til at kunne foretage en hurtig og effektiv flytning. En del af vores flytteproces involverer, at vi designer en overordnet flytteplan for hele flytningen fra start til slut. Her fører vi en tæt dialog med vores kunder, om hvordan vi kan tilpasse vores flyttemetoder efter deres ønsker og behov, så de får det bedste resultat ud af flytningen. 

spørgsmål til privatflytning

FLYTTER I I HELE LANDET?

 • Vi dækker hele Danmark. Vi har hovedbase i Aalborg, men vores arbejdsopgaver er fordelt over hele Nordjylland.

 

ER I FORSIKRET?

 • Ja, vi er forsikret. Når vi kommer ud til dig for at foretage en flytning, vil både vores flyttemænd samt dine personlige ejendele være dækket af vores forsikring. Du kan derfor være helt afslappet under flytning, da vores forsikring dækker omkostning, hvis uheldet er ude.

 

TILBYDER I NED- og UDPAKNING

 • Ja, det gør vi. Som en del af vores service kan du bestille ned- og opakning til din flytning. Hertil kommer vi ud til dig med flyttekasser, som vil blive pakket meget forsvarligt til transporten. Ligeledes vil dine ejendele blive pakke ud og placeret efter dit ønske, så du hurtigst muligt falder på plads i det nye hjem.

 

TILBYDER I FLYTTEKASSER?

 • Vi tilbyder at I kan låne vores flyttekasser helt gratis.

 

KAN I ADSKILLE OG SAMLE MØBLER

 • Leo´s Flytteservice tilbyder utrolig erfarne flyttemænd, som kan hjælpe jer med at adskille møbler og sammensætte dem i den nye bolig. Dette er en del af vores ned- og udpakning service.

 

HVOR MEGET KOSTER EN FLYTNING

 • Det er et kompliceret spørgsmål. Vores pris på en privatflytning afhænger af forskellige faktorer vedrørende flytningen. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores service og eventuelle priser, kan du udfylde vores tilbudsformular under kontaktoplysningerne eller ringe til os på følgende nummer: 4083 1145. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud tilpasset dine behov inden for 24 timer.

 

HVAD NU HVIS DER ER SKET EN SKADE I FORBINDELSE MED FLYTNINGEN

 • Dette vil ikke være noget problem. Vi skal blot have modtaget en skadeanmeldelse ikke senere end 14 dage efter endt flytning. Herefter vil vores forsikring træde i kraft og dækker jeres tab ved flytningen.

 

HVOR TIDLIGT SKAL MAN BOOKE EN FLYTNING?

 • Vi anbefaler at man altid er ude i god tid angående en flytning. Hvis vi modtager en booking i god tid, har vi de bedste forudsætninger for at planlægge og leverer den bedst mulige service til vores kunder. Uheldet kan også være ude, hvor man har brug for en omgående flytning, hvortil vi selvfølgelig gør vores bedste for at komme frem til en løsning. Husk at vi har døgnvagt – vi er derfor altid klar til store og små opgaver.

 

MÅ MAN PERSONLIGT KØRE MED I FLYTTEBILEN?

 • Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre. I kan ikke køre med i vores flyttebiler, idet I ikke er dækket af vores forsikring.

 

HVOR MANGE KILO MÅ DER VÆRE I EN FLYTTEKASSE?

 • Vi anbefaler, at man pakker vores flyttekasser med maks. 15-20 kg.

 

HAR I SKJULTE BEGYRER OG TAKSTER?

 • Vi har ALDRIG skjulte gebyrer og takster. Vores priser vil altid være fastlagt inden selve flytningen bliver påbegyndt.