vi kan stå for din flytning!

Har du brug for hjælp til hurtigt og effektivt at få flytningen overstået? Lad os om at får opgaven bragt i mål. Vi har de professionelle fagfolk og materialerne til at klare opgaven til UG.


Nedpakning og udpakning til din næste flytning

En stor flytning kan være en kæmpe opgave og udfordring for mange danskere. Der er utrolig mange ting som skal overvejes og ordnes inden man begynder at pakke ned, flytte rundt, transportere, pakke ud og få sat alle ens ting på plads i sit nye hjem. Man oplever tit og ofte at man skal ud og leje en ny bil og trailer for blot at kunne transportere tingene fra A til B. Ikke nok med at man selv skal stå for hele transporten, så man også tænke på selv nedpakning og hvor mange flyttekasser der skal til for at kunne pakke et helt hjem ned. Men er det det værste ved flytningen? Nej, overhovedet ikke. Selve flytteprocessen kan være utrolig hård for mange almindelige mennesker, som ofte er nødt til at spørge venner og familie om hjælp til et kæmpe flyttearbejde.

Lad os klare flytningen

Men hvad med at lade os om at klare denne flytning? Hos Leo’ Flytteservice har vi samlet det perfekte team af flyttefolk, som er klar til at hjælp dig, så du netop undgår disse forfærdelige dage med flytning. For at undgå alt besvær ved din næste store flytning, anbefaler vi vores totalløsning, hvor de professionelle vil tage sig af opgaverne, så I blot skal slappe af under selve flytteprocessen. Hvis I vælger at acceptere en totalløsning fra vores flytteservice, vil I indgå et samarbejde med et professionelt flyttefirma, som er med jer hele vejen. Dette betyder, at vi vil foretage eller være behjælpelig med alle processerne under flytningen fra start til slut.

Det kan hurtigt blive temmelig uoverskueligt at tænke på hvor mange flyttekasser som skal pakkes, når man har et helt hus eller lejlighed fyldt med gode minder. Og det kan være en utrolig stor opgave midt i et flyttekaos. Har du derfor ikke tid til at pakke alle dine ting ned i flyttekasser eller har du bare ikke lysten til at klare denne opgave, så er du kommet til det rette sted. Her vil flytningen blive påbegyndt med at vi kommer ud til jeres bolig, hvor vi, under tæt kommunikation med jer, pakker alle jeres ejendele ansvarligt ned, så de ikke kan blive skadet under transporten. I skal ikke en gang tænke på at anskaffe den rigtige mængde flyttekasser til jeres ting – Leo´S Flytteservice medbringer vores egne flyttekasser helt gratis! Når vi ankommer til den nye bolig, skal I blot informere os om placeringerne i det nye hjem. Herefter bærer vi alt jeres flyttegods ind i boligen og stiller møbler og flyttekasserne ind i de rum, som I ønsker at have dem i.

Få luft til andre ting, imens vi laver arbejdet

Hjælp til udpakning af jeres flyttekasser? Ligesom nedpakningen af alle ens ting i flyttekasser, så kan udpakningen af alle ens personlige ejendele være en stor mundfuld for mange og være meget tidskrævende. Hertil tilbyder vi hjælp til udpakningen af alle flyttekasser så snart de er kommet frem til den nye bolig. Vores flyttemænd er selvfølgelig yderst professionelle og forsigtig ved udpakning, hvor de vil placere alle tingene efter kundens anvisninger, således der hurtigst muligt bliver skabt et hjem.

Til sidst vil vi naturligvis tage alt indpakningspapir og andre former for indpakningsmaterialer med os. Der er mange som selv foretrækker at stå for udpakning, eftersom det er hvad der gør dem mest komfortable, hvilket selvfølgelig også er forståeligt, idet de ved hvordan hjemmet skal se ud.  Har I hårde hvidevarer, malerier eller andet elektronik, som skal medbringes til jeres nye bolig? Bare rolig, vores flytteteam hjælper selvfølgelig med at afmontere og nedpakke jeres inventar, så det er klar til at blive perfekt monteret i jeres nye hjem. 

Vi tager alt med til at klare flytningen for dig

Som en del af vores service og for at undgå eventuelle skader under transporten, vil vi medbringe passende pakkematerialer såsom folieindpakning og flyttetæppe. Disse pakkematerialer vil blive brugt til at nedpakke anderledes og følsomme ejendele, så vi kan garantere en sikker flytning af selv de mest skrøbelige genstande i jeres bolig. Trods vores ihærdige forsøg på altid at sikre den bedste nedpakning af jeres personlige ejendele, kan der desværre forekomme uheld under flytninger, som medfører skader på flyttegodset.

Når uheldet er ude, er alle vores kunder naturligvis forsikret gennem for vores flytteforsikring, som vil dække alle omkostninger som kan forekomme i forbindelse med skader på flyttegods. Så bare rolig, Leo´s Flytteservice møder op og klarer jeres nedpakning! Så hvis du gerne vil opleve et flytteselskab, som har fokus på kvalitet og kunden, skal du blot udfylde vores formular på hjemmesiden, så vil du modtage et forpligtende flyttetilbud vedrørende en billig flytning, hvorefter vi starter jeres flytning hurtigst muligt.

Bortskaffelse af affald og møbler

Som vi alle samme er bekendte med, vil der altid opstå utrolig meget affald ved en flytning. Især ved flytning fra huse, hvor der ofte er inventar, kasser og affald, som ikke skal med i den nye bolig. Hvis der forekommer affald under flytningen, vil vores flytteteam naturligvis bortskaffe dette for jer, så I ikke skal på genbrugsplads en eneste gang. Ligeledes, hvis I har gamle møbler som ikke skal medbringes til jeres nye bolig, sørger vi naturligvis også for at disse ejendele bliver bortskaffet efter jeres ønsker.

Montering af møbler og elektronik

Efter jeres flyttegods er blevet transporteret sikkert frem til den nye lokation, tilbyder vi vores kunder hjælp med montering af møbler, så I hurtigst muligt falder på plads i jeres nye bolig. Ved normale flytninger kan der ofte gå lang tid, før nye møbler og elektronik er på plads, hvilket forsinker hele indflytningen.

Vores job er at I kan flytte ind i jeres nye hjem hurtigst muligt, hvortil der selvfølgelig skal være møbler klar til jer. Vores flyttefolk er yderst professionelle og har stor erfaring inden for alle afdelinger af indflytning, og kan derfor være behjælpelig med montering af diverse elektronik. Det vil sige, at vi ved lethed kan hjælpe jer med at opsætte et fjernsyn eller et maleri.

Flytning for ældre

Skal din mor eller far have et nyt hjem? Som regel kommer vores forældre desværre til et punkt, hvor de skal flytte på plejehjem eller i en mere ældrevenlig bolig. En flytning vil altid være en stor opgave, som kan kræve meget tid og kræfter – især for en ældre person. Vi tilbyder dig heldigvis muligheden for at få en professionel hånd til at klare hele flytteprocessen for din far eller mor, så de får den bedst mulige oplevelse ud af flytningen. Vi kan hjælpe med nedpakning og oppakning af personlige ejendele, så flytningen kommer til at foregå hurtig og effektiv.

Det kan være en især hård flytning, hvis man skal flytte for ens forældre og der skal bruges meget tid på at gennemgå hvad der skal med videre og hvad der skal smides ud. Med ned- og oppakning giver vi dig mulighed for at gennemgå alle personlige ejendele, hvor vores flytteteam står for at nedpakke alt flyttegodset efter det er gennemgået. På denne måde kan man få tid til at gennemgå og sortere personlige ejendele, mens den fysiske del af flytningen blive foretaget af professionelle flyttefolk. Lignende en privatflytning, vil vores flytteteam transportere flyttegodset til den nye bolig, hvor vi efter jeres ønske, vil hjælp med oppakning og placering af tingene. Det er normalt ikke alle kunder, som ønsker at have andre til at foretage deres oppakning, men vores flyttefolk er professionelle i disse situationer, og varetager gerne ansvaret, så vores kunder ikke skal tænke på den del af flytningen.

Ved flytning af ældre ønsker vi skabe den bedste oplevelse for både de ældre og deres familiemedlemmer, og derfor skal vores kunder ikke tænke på at have flyttekasser eller andre redskaber. Vores flytteteam møder op med stærke og rummelige flyttekasser, som vi bruger til nedpakningen. Ved en ældre bolig kan der naturligvis være objekter og ejendele som er ekstra værdifulde og skrøbelige, hvilket vi er virkelig opmærksomme på. Af denne grund medbringer vores flyttefolk derfor nedpakningsmaterialer, så vi kan foretage en ordentlig og ansvarlig pakning. Der vil blandet andet blive medbragt flyttetæpper og folieindpakning, så alle ejendele har de bedst mulige forudsætninger for at klare transporten og resten af flytningen.